Ozone Paragliders

Ozone paragliders heeft ook een paar zeer goede paramotorschermen.

Wij zijn importeur van OzonePower en kunnen alle Ozone schermen leveren.

 

Ozone heeft voor elke piloot een geschikt scherm en Ozone schermen staan bekend om:

- veilig
- makkelijk starten, ook bij o-wind
- dynamisch
- dus maximum vliegplezier!
 Ozone MojoPower2
De MojoPower is de ideale paramotor vleugel voor beginners en piloten die maximale veiligheid willen. Start en landing zijn makkelijk, zeer stabiel en zeer goede handeling. Het is een hybride scherm dus ook gemaakt om in de bergen mee te vliegen.

 

Ozone Kona3

Iets meer performance dan de MojoPower, goed voor beginners en ervaren piloten die willen paramotorvliegen en bergvliegen/paragliding.
 

Ozone Roadster3 (reflex en tipsteering)

De Roadster3 is gemaakt voor een grote groep piloten. Van intermediate tot XC piloot, laagvliegers en avontuurlijke piloten. Het is een rasechte paramotor vleugel met eigenschappen van de zeer beroemde Viper maar dan makkelijker in gebruik. Met Shark-noise en EN B gecertificeerd.

 

Ozone RoadsterMax

Speciale trike glider gebaseerd op de Roadster3 maar met extra stevige lijnen/risers en winglets, waardoor de glider helemaal niet oscileert. We hebben nog nooit een glider gehad die zo makkelijk start en vliegt, super stabiel!

Ozone Spyder3
De Spyder is het lichtgewicht versie van de Roadster 3, ons meest verkochte scherm en start zeer makkelijk bij weinig wind. Met recht een topperje!
 

Ozone Speedster3 (full reflex) en Sirocco (lichtgewicht Speedster)
De speedster is een Full Reflex scherm en vliegt erg snel. Echter zonder het "Ozone gevoel" te verliezen.

Dit betekent dat het scherm erg makkelijk start weinig power nodig heeft en een hele fijne handeling heeft. Ondanks dat de Speedster een zeer veilig scherm is dien je voldoende ervaring te hebben om ermee te vliegen.
 

Ozone Triox2 35, 38en 41
(Full reflex)De Triox is een moderne snelle trike glider voor zware solo trike en tandem trike's. Zeer stabiele glider en start heel makkelijk en komt rustig naar boven.

Wij kunnen ook de Viper5, ViperXC en Freeride2 leveren, maar deze zijn alleen geschikt voor zeer ervaren (wedstrijd)piloten.

 

Ozone MagMax2

Klasieke tandem voor voetstart tandem of een lichtere 2 persoons trike's, ook geschikt voor paragliding.

Voor meer info over ozone gliders klik hier